Kinderen Natascha

Kinderfeestjes

Partytime

Over enkele dagen wordt mijn jongste grote kleine jongen 6 jaar! Dat betekent dus ook dat ik niet onder een kinderfeestje uit kom! Vorig jaar waren we te laat want veel kinderen in de klas zijn deze weken jarig.

Dus voor nu zijn eerste echte eigen kinderfeestje! 

Al maanden riep meneertje dat hij naar het krijspaleis wou, niet origineel, maar goed, hij mocht kiezen. 6 kindjes mochten er mee… dat werden er 8.. en toen besloot meneer dat hij toch graag thuis een feestje wou houden met een speurtocht!

Paniek! Thuis?! 8 kinderen?! Een speurtocht?!

Inmiddels is het feestje achter de rug, we zijn dus toch creatiever dan we dachten, we knutselden een schatkaart in flessenpost, een schatkist en bedachten verschillende opdrachten, het weer zat mee en het was een geslaagd feestje, zo simpel kan het dus zijn.

Een nog groter dillema… cadeautjes?

Mijn kleine man is vooral erg goed in het bedenken van mega dure cadeau’s, want het besef van wat iets kost is er nog niet echt. Om mij heen hoor ik soms de meest achterlijke cadeau’s voorbij komen, serieus; een 7 jarige die een iphone 8 krijgt gaat er bij mij niet in, een oxboard van 200 euro omdat het rapport goed was ook niet.. maar goed, ieder voor zich… gelukkig wordt mijn kleine grote vent nog heel gelukkig van een nieuwe voetbal of leuk lego setje.

One thought on “Kinderfeestjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top