Kinderen Mandy zwanger

Gesteriliseerd maar weer een kinderwens

Na 15 jaar huwelijk was ik weer vrijgezel. Vader van drie bijna-tienerjongens en niet van plan om snel weer te settelen.

En toen, zoals altijd als je er niet naar zoekt, kwam ik de liefde van mijn leven tegen. Alle clichés in één en bovenal, de jongens waren ook gek op haar en zij op hen.

Met drie bijna pubers en een knoopje in de leidingen had ik geen behoefte meer aan een kleintje in mijn leven. Het was wel een van de dingen waar ik meteen duidelijk over was. Dat zijn issues die je wel moet bespreken als je vriendin (nu vrouw) 10 jaar jonger is en nog geen kinderen heeft.

Maar dan begint het te kriebelen.

Ineens zie je overal kleintjes, die lachen en met je flirten. Op visite ben je de jonkies aan het entertainen en als onze blikken dan kruisten zagen we het in elkaars ogen. Langzaam maar zeker begon het idee vorm te krijgen. Wat als……

Maar ook, wat als niet. Het is tenslotte ruim 10 jaar geleden dat het knoopje erin is gelegd. En ook al vinden haar (ja het is een meisje in ons hoofd) broers het idee fantastisch, kan ik mijn aandacht goed blijven verdelen? Kan ik Mandy wel geven waar ze zo naar verlangt? Wat als alles niet meer aan elkaar groeit of de zwemmers niet meer zwemmen? Als mijn lichaam me in de steek laat?

Als man wil ik mijn vrouw geven wat ze verdient, wat ze verlangt.

En daarbij ben ik gek op kids, hoe meer hoe beter. Ik zou alles doen om haar te kunnen geven waar ze zo naar verlangt. En dus zijn we begonnen met het proces. In principe is er medisch gezien geen reden waarom het niet zou werken. Er is een kwestie van geld (een soort voorfinanciering van het ziekenhuis), dat is ook te overkomen. Dus gaan we ervoor. We praten over onze onzekerheden, delen de dromen, genieten van het idee en werken aan onze droom.

Alle onzekerheden en vragen wegen niet op tegen de mogelijkheid, hoe klein of groot dan ook, om samen een baby te krijgen. Samen zijn we sterk en kunnen dit aan.

Henk en Mandy Forever ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top