Team bloggers

Melany

Ik ben Melany, ik ben 31 eh nee 32 jaar. Ik woon in Vorstelijk Baarn het begin van ’t Gooi. Maar ik ben import hoor, mijn roots liggen in Amersfoort, de keien stad. Ik ben (stiekem) getrouwd met Michael die naast ons huis alleen nog maar in zijn ouderlijk huis heeft gewoond, in het dorpje Baarn dus. Wij hebben drie kinderen in 4 jaar tijd gekregen. Mila, Morris en Mex. Voor de oplettende kijker; alle drie een naam die met een M begint, dan maakt de bruine labrador Marley het plaatje compleet. Ik ben afgestudeerd pedagoog, wat overigens niet betekent dat ik mijn kinderen onder controle heb. Ik werk als coach bij Bzzzonder en heb meerdere vestigingen onder mijn hoede. En verder… Ik ben blij als ik elke nacht weer heb overleefd en nog steeds sterker ben dan de vermoeidheid. Ik lig elke avond om negen uur in bed om vier dagen werken vol te houden.  Dus naast mijn gezin blijft er weinig tijd over, maar dat heb ik ervoor over. Ooit zijn ze groot en zijn we uit deze tropenjaren. Ik schrijf eerlijk, confronterend en hopelijk met een vleugje humor.

Esther


Ik ben Esther, 29 jaar, getrouwd met Damiën en mama van Skyler en Mia. Ik woon in Sliedrecht waar ik werkzaam ben als kapster. Leuk dat je de moeite neemt om mijn introductie te lezen! Ik heb nog geen ervaring met schrijven, maar het heeft me altijd aangetrokken. Nu trek ik de stoute schoenen aan en doe het gewoon, om onze Pippi Langkous te citeren: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’. Ik ben open, kan me veel aantrekken van wat er om me heen gebeurt, heb daar een mening over, ben sarcastisch, chaotisch en hou van zwarte humor. Ook ben ik iets jaloers aangelegd, kan behoorlijk pessimistisch zijn, maar ben ook enthousiast, vrolijk en zorgzaam. ‘Sweet but psycho’ noemen mijn vriendinnen me wel eens. Ik vind dat wel meevallen! Ik zal schrijven over de dagelijkse dingen, hoe ik het moederschap ervaar, mijn passies en mijn visie op de wereld. Tot snel!

Natascha

Ik ben Natascha, woonachtig in Apeldoorn op de veluwe. Ik ben een dromer die soms enorm kan piekeren. Liever bespreek ik mijn hersenspinsels tijdens een gezellige koffiedate of etentje met een vriendin! Ik ben een echte bourgondiër en lust graag een roseetje. Ik ben heel graag buiten, lekker wandelen met de hond en meteen de koters uitlaten. Op jonge leeftijd werd ik wees, waardoor ik heel blij ben met elk jaartje en rimpeltje die ik erbij krijg! 8 jaar geleden ben ik gescheiden. Daarna ging de zon weer schijnen en kwam er een nieuwe liefde die werd bekroond met een zoon.  Bovenal ben ik mama, een hele trotse mama van Kyra, Silvan, en Misha. Een puber, pré puber, en kleuter onder 1 dak. Dat betekent een hoop uiteenlopende onderwerpen om te bespreken tijdens het eten. Erg gezellig, chaotisch en druk wat soms best een uitdaging is. Dit alles deel ik graag met jullie!

Lisa

Ik ben Lisa, trotse mama van een prachtige dochter. Ik werk als freelancer in sales en ik fotografeer. Mijn leven is een druk, hectisch, maar vooral gezellig en ongeregeld bij elkaar geraapt geluk. Samen met mijn (ooit to be-) man woon ik in Beverly Barendrecht. Ja Beverly inderdaad, want als we zelf de slingers daar niet ophangen is het niet veel. Mijn man (18 jaar ouder dan ik) heeft 2 stoere zonen van 21 en 24 en samen met mijn dochter vormen wij alweer bijna 4 jaar een samengesteld gezin. Een samengesteld gezin betekent vaak bij voorbaat al hectiek. Gelukkig valt dat bij ons reuze mee. Zo heb ik een duidelijk co-ouderschap met mijn ex en heeft de ex van mijn man de kinderen fulltime bij ons ingedeeld. Er wordt dus relatief weinig ge-heen-en-weert.

Mandy

Ik ben Mandy, 28 jaar oud en sinds juni 2018 getrouwd met mijn lieve Henk. Ik ben stiefmoeder  van Natan, Levi en Sem. Ook hebben we een hond genaamd Zorbas. Mijn man en ik zijn beiden muzikant en spelen allebei gitaar en basgitaar. Ook haak ik veel en vind het heerlijk om te journallen. Sinds kort teken ik ook, iets waarvan ik nooit had gedacht dat zo leuk te vinden. De band die ik heb met mijn stiefzoons is geweldig. Ik kan me geen betere band voorstellen. Ze hebben het volste vertrouwen in me en durven hun problemen met mij te bespreken. We hebben dezelfde humor en ze zijn behulpzaam in huis. Ik heb werkelijk niets te klagen. Zoals veel pasgetrouwde stellen hebben wij ook een kinderwens samen. Dat is niet zo vanzelfsprekend bij ons want mijn man moet hiervoor eerst een hersteloperatie ondergaan. De eerste stap naar een hersteloperatie is  gezet en dit blijft spannend. Ik wil jullie graag een kijkje geven in ons leven met drie pubers en de reis naar ons wensje.

Esmay

Ik ben Esmay, 34 jaar en mama van zoontje Joe. Naast mama ben ik professioneel zangeres en theatermaker. Run ik een zangpraktijk in Utrecht en ben ik eigenaresse van het mooie merk Liefjesliedjes. Momenteel tour ik met twee kleutervoorstellingen en mijn liedjesvoorstelling “dromers” langs de Nederlandse theaters. Daarnaast werk ik aan mijn tweede columnboekje wat half september uit komt. Verder ben ik gek op fotograferen en vul ook graag de nodige uurtjes met illustreren. Als vrouw van een piloot en ik als zzp-er, leven we met ons gezinnetje een heel vrij leven. We trekken er regelmatig op uit, soms met en soms zonder onze mini, wat veel mooie verhalen oplevert om over te schrijven. Grote en kleine verhalen, schrijven is iets wat ik héél veel en graag doe. Niet alleen voor mezelf, voor mijn mini, maar met mijn merk Liefjesliedjes ook veel in opdracht voor anderen. In schrijf over reizen, het moederschap, maar ook over de combinatie met mijn werk. 

Thessa

Ik ben Thessa, 35 jaar en moeder van drie prachtige kinderen. Twee uit mijn vorige relatie, een dochter en een zoon. Vier maanden geleden hebben mijn man en ik ook nog samen een zoontje gekregen en nu zijn we dus met zijn vijven! Ik werk momenteel één dag in de week, als coach. Ik geef personal training en groepslessen bij een sportschool en dit vind ik superleuk! Zelf hou ik ook van gezond eten en sporten en alles wat komt kijken bij het hebben van een fit en energiek leven. Het is toch best pittig om weer terug te duiken in de tijd van luiers en flessen en slapeloze nachten, als je 2 zelfstandige kinderen gewend bent. Ik kon gaan en staan waar ik wilde en nu bepaald de jongste telg toch vooral mijn ritme. Ik ben dus nog veel bezig met het zoeken naar de juiste balans en zal hier ook over schrijven. De strijd tussen een extra slaapje pakken of toch gaan sporten, een snelle ongezonde hap in de haast of toch gaan voor een salade en de vele andere mama dilemma’s die vast herkenbaar zullen zijn!

Anouk

Ik ben Anouk, 33 jaar jong en woon in het mooie Hoeksche Waard. Een stukje boerenland waar ik leerde hoe spruiten groeide. Vier jaar geleden trouwde ik met Peter die overal wilde wonen als het maar in zijn eigen durp was. Een dorp waar, als je het bordje centrum ziet, je het al weer uit bent. We hebben twee zoontjes Job en Tom. Onze wens is een groot gezin te krijgen. Ik denk dan aan een gezin met 5 kinderen. En Peter ziet een gezin die in totaal 5 hoofden telt voor zich. Of we daar ooit uit gaan komen zal de toekomst moeten uitwijzen. Naast mijn werk in de ouderenzorg ben ik veel actief op social media. En geniet ik van mijn zelf bedachte missie waarbij ik wil laten zien wat voor leuke dingen er allemaal te doen zijn in dit mooie stukje Nederland. Buiten zijn, vies worden, eten en beleven zijn mijn passies. Ervaring met bloggen heb ik niet en eerlijk gezegd vind ik het mega moeilijk. Maar ook weer heel erg leuk. Het helpt mij mijn gedachten te filteren en bewuster te leven. En hopelijk vind jij het leuk om mee te lezen.

Back To Top